Επίδομα

Επίδομα σοβαρών ασθενειών. Οικονομική ενίσχυση σε περίπτωση διάγνωσης σοβαρης πάθησης

Συνέχεια εδώ »

ALL-IN-ONE PACKAGE

Αναλαμβάνουμε να σας προσφέρουμε ένα ελκυστικό πακέτο για όλα σας τα ασφαλιστήρια συμβόλαια

Συνέχεια εδώ »

Lady Care

Πρωτοποριακό και προσιτό ασφαλιστικό πρόγραμμα για τη γυναίκα

Συνέχεια εδώ »

YdroBIKE Cover

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των καιρών, σας ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ένα ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ προϊόν, το Ασφαλιστήριο Ποδηλάτη Ydrobike Cover

Συνέχεια εδώ »

Auto Insurance

Συνέχεια εδώ »

ΑΡΧΙΚΗ

Μετά από 13 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον ασφαλιστικό κλάδο, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας και να αναπτύξουμε τις δραστηριότητες μας , με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά και την προσέγγιση νέων υποψηφίων πελατών. Η Ideal Insurance , δημιουργήθηκε για να προσφέρει σε εσάς την ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ (τόσο σε άτομα και οικογένειες, όσο και σε εταιρείες εργοδότες/υπαλλήλους)

Η δραστηριοποίησή μας ως προς την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών με ατομικά και εταιρικά ασφαλιστικά συμβόλαια, ξεκίνησε δυναμικά στην εμβέλεια της πρωτεύουσας και όπου εδραιώθηκε. Στη συνέχεια απλώσαμε τα πλοκάμια μας σε Λάρνακα και Λεμεσό όπου η παρουσία μας είναι αισθητή. Στοχεύουμε στην ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων μας στις πόλεις και επαρχίες αυτές, αλλά και στο να επεκταθούμε σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις Παγκύπρια. Σημαντική επέκταση των δραστηριοτήτων μας αποτέλεσε η απαρχή της συνεργασίας μας με διάφορα γραφεία (όπως συμβουλευτικούς οίκους, εταιρείες παροχής υπηρεσιών περί Ευρωπαϊκών κονδυλίων & προγραμμάτων, λογιστικά/ελεγκτικά γραφεία, δικηγορικά) ως εξωτερικοί συνεργάτες, στους πελάτες των οποίων προσφέρουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και συμβουλές μας. Ταυτόχρονα μπορούμε να παραπέμψουμε και τους δικούς μας πελάτες που επιθυμούν υπηρεσίες από αυτά τα γραφεία με τα οποία συνεργαζόμαστε. Μας  ενδιαφέρει η περαιτέρω ανάπτυξη μας στο τομέα αυτό μέσω της δημιουργίας νέων συνεργασιών και με άλλα παρόμοιου τύπου γραφεία.

                          ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ  

Απώτερος στόχος μας είναι να αποκτήσουμε και τη δική σας εμπιστοσύνη για να σας εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές μέλλον μέσω της δικής μας εμπειρογνωμοσύνης!

Στόχοι μας είναι:

  • Η δημιουργία σχέσης αποκλειστικού ασφαλιστικού συμβούλου, συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε να σας προσφέρουμε ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό πακέτο ασφάλισης έναντι ΟΛΩΝ των ασφαλιστικών σας αναγκών.
  • Προσφορά εξειδικευμένων προϊόντων, με σωστές και ιδανικές επαγγελματικές συμβουλές.
  • Καθώς και χαρακτηριστική ποιότητα στην εξυπηρέτηση.

~~~~~~~~Ιδανική Ασφάλιση για Ιδανικό Μέλλον!~~~~~~~~

Όραμά μας...

  • Η μακροχρόνια συνεργασία ασφαλιστή - ασφαλισμένου, σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους μέσω δημιουργίας άριστης σχέσης ασφαλιστή - πελάτη.
  • Παροχή μέγιστης ικανοποίησης στον ασφαλισμένο μέσω επαγγελματικών ασφαλιστικών υπηρεσιών.
  • Να αποτελέσουμε στην αγορά τον Ιδανικό Ασφαλιστή, με Ιδανικές ΑΣΦΑ-ΛΥΣΕΙΣ για εσάς, την οικογένεια σας και τους φίλους σας!
  • Να δημιουργήσουμε ένα Παγκύπριο δίκτυο παροχής ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ υπηρεσιών!

 

http://www.clubdeepcyprus.com/