Η ιδέα και υπηρεσίες μας

Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ

Μετά από 9 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον ασφαλιστικό κλάδο, αποφασίσαμε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας και να αναπτύξουμε τις δραστηριότητες μας, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αλλά και την προσέγγιση νέων υποψηφίων πελατών.

Η Ideal Insurance, δημιουργήθηκε για να προσφέρει την ιδανική ασφάλιση σε εσάς (τόσο και σε άτομα, οικογένειες, όσο και σε εταιρείες - εργοδότες / υπαλλήλους).

Η δραστηριοποίησή μας ως προς την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών με ατομικά και εταιρικά ασφαλιστικά συμβόλαια, ξεκίνησε δυναμικά στην εμβέλεια της πρωτεύουσας και όπου εδραιώθηκε. Στη συνέχεια απλώσαμε τα πλοκάμια μας σε Λάρνακα και Λεμεσου όπου η παρουσία μας είναι αισθητή. Στοχεύουμε στην ενδυνάμωση των δραστηριοτήτων μας στις πόλεις και επαρχίες αυτές, αλλά και στο να επεκταθούμε σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις Παγκύπρια. Σημαντική επέκταση των δραστηριοτήτων μας αποτέλεσε η απαρχή της συνεργασίας μας με διάφορα γραφεία (όπως συμβουλευτικούς οίκους, εταιρείες παροχής υπηρεσιών περί Ευρωπαϊκών κονδυλίων & προγραμμάτων, λογιστικά/ελεγκτικά γραφεία, δικηγορικά) ως εξωτερικοί συνεργάτες, στους πελάτες των οποίων προσφέρουμε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και συμβουλές μας. Ταυτόχρονα μπορούμε να παραπέμψουμε και τους δικούς μας πελάτες που επιθυμούν υπηρεσίες από αυτά τα γραφεία με τα οποία συνεργαζόμαστε. Μας  ενδιαφέρει η περαιτέρω ανάπτυξη μας στο τομέα αυτό μέσω της δημιουργίας νέων συνεργασιών και με άλλα παρόμοιου τύπου γραφεία.

Με γνώμονα την αποφασιστικότητά μας για ιδανική κάλυψη των ασφαλιστικών αναγκών της κοινωνίας μας, η οποία σήμερα όσο κάθε άλλη φορά χρειάζεται τις σωστές ασφαλιστικές δεικλίδες για προστασία των βασικών αγαθών της ζωής, υγείας, στέγασης αλλά, και μέσω της ενθάρυνσης των ικανοποιημένων πελατών μας, επιθυμούμε να προσφέρουμε και σε σας τις ασφαλιστικές μας ΓΝΩΣΕΙΣ ,ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, για να σας παρέχουμε την ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ  που ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ! Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε και τη δική σας  εμπιστοσύνη για να σας εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές μέλλον μέσω της δικής μας εμπειρογνωμοσύνης!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η γκάμα των ασφαλιστικών μας υπηρεσιών αφορά όλους τους κλάδους που προσφέρει η ασφαλιστική βιομηχανία όπως είναι οι κλάδοι: υγείας ( medical, ατυχήματα, κ.α ), ζωής / αποταμίευσης ( καλύψεις, σύνταξη, επένδυση, σπουδές, κ.α ) και γενικής φύσεως (όπως συμβόλαια νομικής ευθύνης, οχημάτων, περιουσιών και επιχειρήσεων), τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Η παροχή των ασφαλιστικών μας συμβουλών είναι προϊόν ανάλυσης και μελέτης των Ασφαλιστικών/Χρηματοικονομικών αναγκών του υποψήφιου πελάτη, με δεδομένη πάντοτε τη δυνατότητα αναπροσαρμογής των ασφαλιστικών αναγκών του καθενός λόγω  έλευσης και διαμόρφωσης νέων δεδομένων που μπορεί να προκύψουν με την πάροδο του χρόνου στη ζωή του ασφαλισμένου πελάτη.

Μέρος των υπηρεσιών μας είναι η ανάλυση και επεξήγηση των ασφαλιστικών όρων ενός συμβολαίου ανάλογα με την ανάγκη της κάθε περίπτωσης. Επίσης παρέχεται εξυπηρέτηση και υποστήριξη των υφιστάμενων πελατών μέσω συχνής επαφής ασφαλιστή – ασφαλισμένου με στόχο την παροχή βοήθειας για διεκπαιρέωση απαιτήσεων για αποζημίωση και την παροχή πληροφοριών και διευκρινήσεων για οποιεσδήποτε διασαφηνήσεις μπορεί να προκύψουν.

Μπορούμε να αναλάβουμε να μελετήσουμε όλα σας τα ασφαλιστικά συμβόλαια, και να σας παρουσιάζουμε τις υφιστάμενες σας καλύψεις, αλλά και να σας προτείνουμε, τι ωφελήματα χρείαζεστε για να κατοχυρωθείτε καλύτερα και πιο Ιδανικά!