Η ομάδα μας

ΤΣΙΟΛΗΣ ΠΑΝΟΣ-Επίλεκτος Ασφαλιστικός & Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

  • Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων BBA με ειδίκευση στους τομείς Marketing και Management (Με διάκριση cum laude)
  • Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων MBA
  • Κάτοχος Πιστοποιητικού C.F.A ( Certified Financial Advisor )
  • Εξασκεί το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου εδώ και 11 χρόνια έχοντας αποκτήσει όλες τις  αναγνωρισμένες άδειες εξασκήσεως  επαγγέλματος ασφαλιστικών υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών: (α) Άδεια Ασφαλιστικού Συμβούλου Κλάδου Ζωής, β)Ασφαλιστικού Πράκτορα Γενικής Φύσεως και (γ) Άδεια Ασφαλιστικού Μεσαζων.
  • Μέλος του Διοικητικου Συμβουλιου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ) και Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας του Συνδέσμου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

  • SENIOR AGENT 2009,2010 και 2016 Μέλος του Κύκλου Επίλεκτων Ασφαλιστών της Metlife Alico
  • 3η Θέση Παγκύπρια στις Ομαδικές Ασφαλίσεις Ζωής & Υγείας 2013 Metlife Awards 2013
  • Συμμετοχή στο 9ο και 11ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής LIMRA 2010 και 2014 αντίστοιχα
  • Μέλος του Κύκλου Επίλεκτων Ασφαλιστων της Υδρογειου ασφαλιστικής 2016.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ 

Οι κυριότερες Ασφαλιστικές Εταιρείες τις οποίες εκπροσωπούμε και συνεργαζόμαστε μαζί τους, σε μεγαλύτερο βαθμό, είναι η Metlife και η Υδρόγειος Ασφαλιστική.  Μέσω όμως της συνεργασίας μας και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον επιλογής ασφάλισης με αυτές.

 

Η Metlife Alico (American Life Insurance Company cy), εταιρεία της Metlife inc,  διεξάγει εργασίες στη Κύπρο από το 1955 , παρέχοντας ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής, Συνταξιοδοτικά, Ατυχημάτων και Υγείας, καθώς και Ομαδικές Ασφαλίσεις. Βρίσκεται Διαχρονικά στην αιχμή της Πρωτοπορίας της Κυπριακήςαγοράς, κερδίζοντας σταθερά την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων της για την ποιότητα του ασφαλιστικού έργου που προσφέρει και την ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα μας.

Η Metlife inc. εδώ και 145 χρόνια παρέχει οικονομική ασφάλεια μέσο των θυγατρικών της εταιρείων κατέχοντας κορυφαίες θέσεις στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών, Ιαπωνίας, Ασίας, Λατινικής Αμερικής, Ευρώπης και Μέσης Ανατολής. Σχεδόν σε 50 χώρες  , με 90 εκατομύρια ασφαλισμένους.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.metlifealico.com.cy

Η Υδρόγειος με ιστορία 40 ετών σε Ελλάδα και Κύπρο, εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες, με μια ευρεία γκάμα προιόντων και υπηρεσιών, με μεγάλη εμπειρία στο χειρισμό απαιτήσεων και εδραιωμένη σε γερές οικονομικές βάσεις, μπορεί να διαχειριστεί ουσιαστικά όποιοδήποτε κίνδυνο με αυτοπεποίθηση.  Η Υδρόγειος Ασφαλιστική Εταιρεία Κύπρου Λτδ  έχει ιδρυθεί τον Ιούλιο του 2002.